Пергамент для випічки
ПЕРГАМЕНТ ДЛЯ ВИПІЧКИ — ПОЛЕГШЕННЯ КУЛІНАРНОЇ ЖИТТЯ
ПЕРГАМЕНТ ДЛЯ ВИПІЧКИ ПОЛЕГШЕННЯ КУЛІНАРНОЇ ЖИТТЯ
Класичний пергамент — чистий, з точки зору мікробіології, матеріал найчастіше коричневого кольору, щільний, гладкий на дотик, при зволоженні не втрачає механічної міцності
Пергамент з силіконовим покриттям — безпечне, многофунциональное, і дуже практичне ноу-хау для кухарів і кондитерів.
Переваги пергаменту
володіє волого - і жиростойкостью
допомагає легко відокремити готовий продукт від форми або дека
істотно скорочує трудовитрати на очищення форм, листів
стійкий до високих температур (до 220° С, силіконізований — до 300° С)
повітропроникність – дозволяє продуктам «дихати», не вбираючи сторонні запахи
Сфера застосування паперу для випічки
Традиційно вона використовується для випічки, зберігання і упаковки харчових продуктів. А також в якості підкладки для печива, тортів, тістечок. А ще це відмінний матеріал для розкочування і випікання тіста, варіння продуктів на пару, приготування суші, оброблення м'яса, риби.
щоб уникнути розбризкування пекарську папір застосовують для розігріву продуктів в СВЧ печах.
Пищевой пергамент используется для упаковки сливочного масла, спрэдов, маргарина, десертных сырков и творожных масс. В нем можно хранить шоколад и конфеты.
Купить пергамент в рулонах длинной от 6 до 100 метров оптом Вы можете, воспользовавшись услугами наших менеджеров, позвонив по телефону или заказать через корзину сайта.